Mix voor Tulband 500 gram

Bak een heerlijke Oud-Hollandse tulband met deze mix

Bak een heerlijke Oud-Hollandse tulband met de mix van de Bakzolder. Speciaal voor een tulbandvorm, maar kan natuurlijk ook in andere vormen gebakken worden! Gewoon ouderwets lekker!!

Productinformatie:

Werkwijze/dosering: 500 gram mix, 300 gram boter, 250 gram eieren.

Verwarm de oven op 160 graden (hete lucht 145 graden). Roer de boter zacht en voeg mix en eieren toe. Mix het geheel 3 minuten op middelmatige snelheid. Giet het beslag in een ingevette bakvorm en bak de tulband 55 minuten iets onder het midden van de (voorverwarmde) oven. Wil je de tulband vullen met rozijnen en/of krenten?  Bakzolder heeft ze kant en klaar gewassen en geweld voor je klaar liggen. Schep ze op het laatste moment door het deeg.  Advies: 100 gram bakzolder Rozijnen en 100 gram krenten. (je kunt eventueel de krenten en rozijnen eerst door bloem wentelen om het zakken naar de bodem te voorkomen). Doe het beslag in de vorm en bak de tulband iets onder het midden van de voorverwarmde oven.

Ingrediënten: suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, emulgator (E471, E472b, E477, E481), rijsmiddelen (E450, E500), wei-eiwit (melk), zout,  glucosestroop (gedroogd), verdikkingsmiddel (E415, E466), conserveermiddel (E202), aroma.

Voedingswaarde per 100gr: energie 376kcal, vet 3,2g, waarvan verzadigd 2,6g, koolhydraten 82,8g, waarvan suikers 40,3g, vezels 0g, eiwitten 2,8g, zout 1,8g.

Allergene:  melk, soja, gluten en eieren.

€ 3,75 (incl. btw)

TERUG NAAR PRODUCTOVERZICHT