Mix voor soezen 300 gram
Soezen lukken voortaan altijd met deze makkelijke mix!
Productinformatie:
Werkwijze/dosering: Recept: Voor ca. 30 grote soezen. 300 gram mix, 270 ml. koud water, 8 eieren op kamertemperatuur.
Meng alle ingrediënten en mix 3 minuten op middelmatige snelheid. Giet het beslag in een spuitzake en spuit de soezen op, een met bakpapier beklede, bakplaat. Bak de soezen ca. 25-30 minuten op 210 graden tot soezen droog en goudbruin zijn. Vul de soezen met slagroom/banketbakkersroom en garneer ze met bijv. smeltchocolade of een van de Bakzolder gebak glazuren. De soezen kunnen ook bewaard worden in de vriezer.
Ingrediënten: tarwezetmeel, plantaardige olie en vet (palm), maïszetmeel, glucosestroop (gedroogd), tarwebloem, gemodificeerd zetmeel, rijsmiddelen (E450, E500), melkweiwit, zout, aroma (melk)
Voedingswaarde per 100gr: energie 503kcal, vet 27g, waarvan verzadigd 13g, Koolhydraten 60g, waarvan suikers 1g, vezels 1g, eiwitten 1g, zout 2g.
Allergene: gluten en melk.