Kersen Cakemix 500 gram

Heerlijke frisse kersencake!

Deze lekkere kersencake heb je in een handomdraai gemaakt en is nog ontzettend lekker ook! Garneer de cake na het afkoelen eens met de Bakzolder kersenbavarois. Tip: Ook geschikt voor het maken van cupcakes, hanteer dan een baktijd van ca. 25 minuten.

Productinformatie:

Werkwijze/dosering: 500 gram mix, 250 gram boter, 5 eieren.

Verwarm de oven op 160 graden (hete lucht 150 graden). Roer de boter zacht en voeg mix en eieren toe. Mix het geheel 3 minuten op middelmatige snelheid. Giet het beslag in een ingevette bakvorm en bak de cake 55 minuten.

Ingrediënten: suiker, tarwebloem, sojabloem, tarwezetmeel, rijsmiddelen (E450 en E500), emulgator (E471), verdikkingsmiddel (E415), natuurlijk aroma, aroma, kleurstof (E101), glucose, gelatine, kersensap granules (komt overeen met 20,3% kersensap), zuurteregelaar (citroenzuur), kleurend fruit- en plantenextract (rode biet), natuurlijk aroma, zout.

Voedingswaarde per 100gr: energie 425,3kcal, vet 2,1g, waarvan verzadigd 0,9g, koolhydraten 92,4g, waarvan suikers 59,7g, vezels 1,4g, eiwitten 7,3g, zout 0,8g.

Allergene: soja en gluten .

€ 5,50 (incl. btw)

TERUG NAAR PRODUCTOVERZICHT